Start: 4-10-2023. Cursus autobiografisch schrijven.“Je kunt er een boek over schrijven.” Heb jij ook een rugzak vol ervaringen, belevenissen en verhalen? Van hoe je was, wie je werd, wat je bent geworden? Heb je zin om ze nu eens op papier te vangen, die verhalen uit je leven? Misschien is deze cursus de uitgelezen kans…

Via laagdrempelige schrijfoefeningen schrijf je in deze cursus authentieke verhalen over je leven die je kunt bundelen of als start kunt gebruiken voor jouw levensboek.

Al schrijvend diep je herinneringen op waarvan je niet meer wist dat je ze had. Wat je schrijft zet je aan het denken, bevestigt of helpt je om een volgende stap te zetten. Het geeft zin en betekenis, orde en overzicht.

Het schrijven in een groep geeft focus. De ervaring leert dat het een meerwaarde heeft om samen te schrijven. Daarnaast is er de mogelijkheid om, als je dat wilt, wat je geschreven hebt te delen.

Alles wat uit je pen komt is goed, het gaat immers om jouw eigen verhaal. Iedereen kan dus meedoen, schrijfervaring is niet nodig. Start: 4-10-2023

Meer informatie: https://artex-texel.nl/cursussen/schrijven-aan-je-levensboek/