Mijn drijfveer is groei en ontwikkeling. Ik ga graag met anderen op zoek naar eigen kracht & vitaliteit, leiderschap, essentie, thema’s of rode draad. 

Mijn loopbaan begon met onderwijs aan kinderen. Ik werkte 15 jaar als leerkracht in het basisonderwijs van de Vrije School. (Opgeleid aan Hogeschool Helicon)

Ik leer door studie en intervisie, door alle ontmoetingen met mensen en organisaties, van mijn naasten en mijn kinderen. Ik combineer kennis, observatievermogen en intuitie. In mijn coachingswerk heeft onderwijzen plaats gemaakt voor luisteren, reflecteren en vragen stellen. Ik streef ernaar om dat zonder oordeel en aandachtig te doen.

Ik ben opgeleid aan het instituut voor Biografiek en het Bert Hellinger instituut: www.biografiek.nl  en www.hellingerinstituut.nl. Mijn motto: De antwoorden zijn er al, ik kan ze tevoorschijnluisteren.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie voor biografiewerk:  www.biografiewerk.nl  Hier vind je uitgebreide informatie over de werkwijze en werking van de biografiek.

Ik ben getrouwd en ik heb twee pubers. Ik woon met mijn gezin op Texel. De natuur is mijn grote inspiratiebron.